DONEREN

Hospice Amsteloever heeft uw financiële hulp nodig.

De stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften en legaten aan een ANBI zijn vrij van schenk- en erfbelasting. Afhankelijk van o.a. inkomen, winst en vermogen zijn giften eveneens aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Hoe kunt u bijdragen?

Een eenmalige gift
Dat kan natuurlijk altijd. Maar denkt u bij een gelegenheid als een verjaardag, jubileum, pensionering, huwelijk of (her)opening van uw organisatie ook eens aan een schenking aan ons hospice.

U kunt direct een bedrag overmaken naar NL29RABO0320881547 t.n.v. Stichting Hospice Amsteloever, of gebruik maken van het donatieformulier op deze pagina. Middels dit formulier kunt u doneren via creditcard, PayPal, Google Pay, automatische incasso en iDeal.

Het verwerken van giften brengt transactiekosten met zich mee. U zou ons enorm (extra) helpen als u deze kosten eveneens doneert. In het donatieformulier is daartoe een mogelijkheid opgenomen.

Donateur worden van Hospice Amsteloever
Word donateur van Stichting Hospice Amsteloever door regelmatig een bijdrage te doneren. Dit kan eveneens middels het donatieformulier op deze pagina. Kies een bedrag en of u dit maandelijks, per kwartaal of jaarlijks wilt doneren. Bij deze optie wordt automatisch een account voor u aangemaakt waarmee u uw donatie op elk gewenst moment kunt aanpassen of stopzetten. Meer informatie hierover vindt u in de e-mail die u ontvangt na het voltooien van uw donatie.

Uiteraard kunt u ook altijd zelf een periodieke overboeking binnen uw eigen bankomgeving instellen.
Heeft u in het donatieformulier gekozen voor automatische incasso? Houdt u er dan rekening mee dat deze incasso zal worden uitgevoerd door Stripe (https://stripe.com/nl). Dit is de partij die online donaties voor ons (financieel) verwerkt. Meer informatie kunt u vinden in de e-mail die u van Stripe zult ontvangen na het voltooien van uw donatie en voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.