Hospice Amsteloever zoekt hulp

Vanuit twee stichtingen zijn wij met een enthousiast bestuur bezig om een mooi hospice te realiseren in Amstelveen. De stichting Hospice Amsteloever richt zich op de organisatie van het hospice en alles wat daarbij komt kijken. Binnen de stichting Vrienden van Hospice Amsteloever wordt ons prachtige nieuwe pand ontwikkeld en kijken we naar de financiering van het hospice. Hoewel formeel twee besturen werken we op dit moment zodanig nauw samen dat er in praktijk sprake is van één organisatie. De huidige bestuursleden brengen veel relevante expertise en ervaringen in, maar we hebben hier ook nog wel wat gaten. Die zien we natuurlijk graag opgevuld en daarom zoeken wij expertise op het gebied van:

  • PR en communicatie;
  • Fondsenwerving;
  • Juridische kennis (met name voor het beoordelen van contracten).

Wil jij ons helpen en heb je affiniteit met (palliatieve) zorg en heb je relevante kennis en ervaring betreffende één van bovenstaande onderwerpen, dan komen we graag met jou in contact. Ook als je eerst meer achtergrondinformatie wil hebben, schroom dan niet om ons te benaderen.

Waar moet je aan denken in termen van tijdbeslag. Het bestuur vergadert gemiddeld één keer per maand. Verder hangt tijdbeslag natuurlijk af van de fase van de ontwikkeling waar het hospice zich in bevindt. Gemiddeld kost een (bestuurs)functie naast de vergaderingen op dit moment ongeveer 4 uur per week.

We verwelkomen je graag als lid van één van de besturen, maar ook als je geen lid wil worden van het bestuur is je inbreng van harte welkom. Wellicht overbodig is om te vermelden dat het allemaal gaat om vrijwilligerswerk.
Is dit niet iets voor jou, maar ken je iemand die ons zou kunnen helpen, dan hopen we dat je deze vacatures onder hun aandacht wil brengen.

Wil je meer weten van het hospice, onze plannen of over de vraag hoe jij kan bijdragen kijk dan op deze pagina. Contact opnemen kan natuurlijk ook. Dat kan met Frank Schröder (mail: frank.schroder@hospiceamsteloever.nl of telefoon: 06-51505473) of met
Ted Janssen (mail: ted.janssen@hospiceamsteloever.nl of telefoon: 06-44884990).

Meer nieuws

Steun ons

Skip to content