De steun van donateurs is onmisbaar

Voor de realisatie en exploitatie is Hospice Amsteloever vrijwel geheel afhankelijk van giften en donaties. Inmiddels is er door middel van diverse acties al een aardig bedrag opgehaald. Hieronder een overzicht van de initiatieven die zijn genomen:

Donatie Paaskerk

Van de Protestantse Wijkgemeente Paaskerk hebben wij een donatie van € 750,- ontvangen. Wij zijn alle betrokken zeer dankbaar voor hun steun. Dankzij deze donatie zijn wij een stapje dichterbij de realisatie van een warme en huiselijke woonomgeving voor mensen in de terminale fase van hun leven. Hun steun motiveert ons en helpt ons hard te blijven werken om ons doel te bereiken.

Kerstbomen-actie Lions Amstelveen:

Kerstbomen-actie Lions Amstelveen: Lions Amstelveen heeft een succesvolle kerstactie gevoerd. In de voormalige vestiging van Life & Garden zijn van 27 november t/m 19 december zijn kerstbomen verkocht waarbij de opbrengst ten goede is gekomen aan de realisatie van het hospice. Er zijn boven verwachting veel kerstbomen verkocht waarmee een aanzienlijk bedrag voor het hospice is gerealiseerd. Hoeveel de actie precies heeft opgeleverd, laten we op een later moment weten. Wij zijn Lions Amstelveen zeer dankbaar voor hun inzet en betrokkenheid.

Amstelveense WandelChallenge

Op 6 november 2021 organiseerde de wandelafdeling van de atletiekvereniging Startbaan voor de 6e keer de Amstelveense WandelChallenge. Naast een wandeling met mooie routes door het Amsterdamse Bos werd er deze editie aandacht gevraagd voor de bouw van Hospice Amsteloever. Ongeveer 125 lopers hebben aan de WandelChallenge deelgenomen en deze hebben € 450,- opgebracht voor het goede doel. Onze dank gaat uit naar de organisatoren van de WandelChallenge en de deelnemers voor hun initiatief en gulle giften.

Wij zijn alle donateurs, initiatiefnemers en sponsoren zeer dankbaar voor hun steun. Dankzij jullie inzet is de realisatie van het hospice weer een stuk dichterbij gekomen.

Meer informatie aanvragen over de mogelijkheden van sponsoring?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.